Everyday woman

Simon och Tomas - jag adore you!

Publicerad 2009-02-28 21:31:57 i Allmänt,

Måste bara sprida lite snabb kärlek i cyberrymden. Kvällens hyllning går till Simon och Tomas. Tack kära ni för att ni finns! Det är så skönt att läsa saga för barnen, skicka iväg maken på Friskis&Svettis och sedan ensam sätta sig med en kopp thé i soffan och slå på tv:n. Simons fantastiska brittiska dialekt gör mig glad. Designerduons smågnäbb, gullande med vovvarna och kärlek för form och färg. I love it.

Jag fortsätter att drömma om ett hem som är ännu mer harmoniskt, stylat och hemtrevligt än vad man lyckats få ihop av IKEA möter farfars möbler i radhus. Vet att det förblir drömmar. Men under den där stunden i soffan, där Simon och Tomas tar hand om ett hopplöst fall, lägger upp en vision, drar igång, kör fast, skojar med hantverkaren "Dicken" och stressa, stressa, familjen kommer om tio minuter. Klart! Och den obligatoriska: - NÄMENGUDSÅFIIIIINT! så lever man ändå på en naiv hoppfullhet om att ens egna idéer en dag ska realiseras. Det kallar jag feelgood-tv.

Om

Min profilbild

Everyday woman

Invandrade till Stockholm för tio år sedan från en republik i norra Sverige där "have a nice day" heter "ha en artun da". Har passerat bäst-före-datumet men försöker att njuta av livet och fånga dagen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela